דלג לתוכן הראשי

ה-D2-310 אינו יכול להתחבר לאחר ניקוי המחשב, והנתונים אינם נראים עוד לאחר הפעלה מחדש.

דגמים רלוונטיים​

D2-310

לא ניתן לשלול את האפשרות של אובדן נתונים עקב פעולה שגויה. מומלץ תחילה להתחבר למחשב אחר לצורך בדיקה.