Gå til hovedinnholdet

D2-310 kan ikke kobles til etter at datamaskinen ble ryddet, og dataene er ikke lenger synlige etter omstart.

Gjeldende modeller​

D2-310

Muligheten for tap av data på grunn av feiloperasjon kan ikke utelukkes. Det anbefales først å koble til en annen datamaskin for å teste.