Backup Time Machine
Aplicația Backup Time Machine configurează TNAS ca server Time Machine, permițând utilizatorilor Mac OS să își salveze datele pe TNAS. Această configurare permite recuperarea ușoară a fișierelor pierdute sau restaurarea la stări anterioare ale datelor.
Configurare
Activarea și setarea directorului autorizat
- Navigați la TOS Desktop > Gestionarea backupului > Backup Time Machine.
- Bifați caseta etichetată "Activare Time Machine Backup".
- Setați "Directorul autorizat".
- Faceți clic pe "Aplicare" pentru a activa Backup Time Machine. Utilizatorii Mac OS pot desemna acum TNAS ca disc de backup.
Lista backupurilor
Puteți vizualiza istoricul backupurilor în lista de backupuri, inclusiv dimensiunea datelor de backup și data. În plus, puteți șterge fișierele de backup direct din listă.
Notă
- Setarea implicită Time Machine: Time Machine este dezactivat implicit în setările din fabrică.
- Director autorizat: Se referă la folderul în care sunt stocate backupurile computerului Mac.