Time Machine-back-up
De app Time Machine-back-up configureert TNAS als Time Machine-server, zodat Mac OS-gebruikers hun gegevens naar TNAS kunnen back-uppen. Deze opzet maakt eenvoudig ophalen van verloren bestanden of herstel naar eerdere gegevenstoestanden mogelijk.
Instellen
Inschakelen en geautoriseerde map instellen
- Ga naar TOS-bureaublad > Back-upbeheer > Time Machine-back-up.
- Vink het vakje met het label "Time Machine-back-up inschakelen" aan.
- Stel de "Geautoriseerde map" in.
- Klik op "Toepassen" om Time Machine-back-up in te schakelen. Mac OS-gebruikers kunnen TNAS nu als back-upschijf aanwijzen.
Back-uplijst
U kunt de back-upgeschiedenis in de back-uplijst bekijken, inclusief de grootte en datum van de back-upgegevens. Daarnaast kunt u back-upbestanden rechtstreeks uit de lijst verwijderen.
Opmerking
- Standaardinstelling van Time Machine: Time Machine is standaard uitgeschakeld in de fabrieksinstellingen.
- Geautoriseerde map: dit verwijst naar de map waarin back-ups van Mac-computers worden opgeslagen.